Conditii de livrare

Conditii de livrare 

Comanda va fi trimisa la adresa pe care tu o vei indica, prin curierul ales de tine la finalizarea comenzii. In acest moment livrarea se face doar prin DPD Curier in zona lor de acoperire. Pentru unele produse e posibil sa fie disponibila livrarea prin Posta Romana insa trebuie confirmare.Livrarea produsului dureaza aproximativ 3-4 zile lucratoare in functie de localitatea de destinatie iar produsul si taxele de transport aferente se achita in momentul ridicarii coletului.Taxele de transport (20 lei) sunt suportate de catre client. Poti schimba orice produs cu un altul in termen de 10 zile, fara nici un alt cost suplimentar din partea NetFashion.ro platind doar diferenta de pret in cazul in care produsul pe care il doresti la schimb este mai scump. Daca produsul pe care il doresti la schimb, este mai ieftin, vei primi diferenta de pret, prin mandat postal sau transfer bancar in maximum 30 de zile calendaristice de la noua livrare.Orice inlocuire de produs se face doar in limita stocului disponibil!Poti returna orice comanada in termen de 10 zile calendaristice si singurele costuri pe care le vei suporta, conform legilor in vigoare, vor fi cele legate de transport. Nu primim colete cu plata ramburs sau cu transportul neplatit.
 IN ACEST MOMENT, NetFashion.ro LIVREAZA DOAR IN ROMANIA. Pentru schimbari in politica de livrare in ce priveste livrarile internationale, te rugam sa revii pe site pentru a afla ultimele noutati.
Clientul este responsabil pentru, deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de schimb sau returnare de produse catre  SC DURARTE SRL